van haber

DOLAR 34,2622 0.01%
EURO 36,9779 -0.08%
ALTIN 3.029,590,07
BITCOIN 2276165-0,55%
İzmir
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
Zabıta Müdürü Oktay Bilgin, Gaziemir Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı

Zabıta Müdürü Oktay Bilgin, Gaziemir Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı

ABONE OL
18 Aralık 2023 22:29
Zabıta Müdürü Oktay Bilgin, Gaziemir Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gaziemir Belediyesi Zabıta Müdürlüğünden istifa eden Oktay Bilgin, CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

CHP Gaziemir İlçe Başkanlığında basın mensuplarıyla bir araya gelen Bilgin, heyecanını paylaşarak, “Kalbimin normal yerini biliyorum ama şu an sanki boynumda atıyor gibi. O kadar güzel duygular içerisindeyim. Oda dolusu ailemin burada ve çok daha fazlasının dışarıda işaret veriyor olması beni çok mutlu etti” dedi. Pazartesi itibarıyla görevinden istifa ettiğini duyuran Bilgin, “Siyasi bir süreç başladı. Büyükşehir Belediyesi’nde ve Gaziemir Belediyesi’nde bürokratik anlamda edindiğim bilgileri, yaşadığım aksaklıkları, aştığım hedefleri, hepsini, belediye başkan aday adaylığı ve mümkün olursa adaylık sonrasında hayata geçireceğim bir platformdan ziyade, Cumhuriyet Halk Partisi’nin içinde yeşerteceğim bir fabrika gibi düşünüyorum” diye konuştu. Halk, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar, kadınlar, iş insanları ve seyyar satıcılara kadar tüm meslek gruplarıyla iç içe çalışacağı vurgusunu yapan Bilgin, “CHP çatısı altında, il-ilçe örgütümüzle beraber nice yıllar başaracağımı düşünüyorum. Bu hesapla yola çıktım. İyi insanlarla, iyi yollara devam edelim istiyorum” açıklamalarında bulundu.

OKTAY BİLGİN KİMDİR?

Oktay Bilgin, Gaziemir Belediyesinde 2021 yılından bu yana Zabıta Müdürü olarak görev yapmakta olan bir bürokrat. Bu görevi sırasında Kadın kooperatifleri ve STK’lar ile ortaklaşa pek çok proje geliştirdi ve yönetti. Zabıta Müdürlüğünün yanı sıra Basın Yayın ve Halkla İlişkiler müdürlüğü, Bilgi işlem müdürlüğü, Belediye Encümen üyeliği ve İstihdam ofisi yöneticiliği görevlerini de yürüttü.
“CV Bank” oluşumunun yönetiminde görev alan Bilgin, Gaziemir’de ve çevre bölgelerinde 2 binden fazla vatandaşın iş sahibi olmasında rol oynadı. Öte yandan, bu çalışmaları yürütürken UNDP Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı ve Sabancı Vakfı ile işbirliklerini hayata geçirdi.
Bilgin, İzmir Büyükşehir Belediyesinde 13 yıl mali hizmetler biriminde gelir -gider, bütçe ve stratejik plan konularında çalıştıktan sonra, Gaziemir Belediyesi’ne geçmeden önce son olarak 2019-2021 yılları arasında, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde Başkan Danışmanlığı ofisinde Proje Koordinatörü ve Başkan Danışmanlığı ofisi, sorumlu yöneticiliği görevlerini yürüttü.

İzmir Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı

https://www.instagram.com/oktay_bilginn/

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP